OM OSS
Här på CityMassage har vi sedan starten 1996 erbjudit klassisk massage till både privatpersoner och företagskunder. Vår mottagning, på Baltzarsgatan 37 i Malmö, har funnits med sedan starten. Våra företagskunder finns runt om i hela Skåne bland annat i Malmö, Lund, Ystad och Hässleholm. Bland våra kunder finns stora koncerner med 1000-tals anställda men också mindre företag med ett par anställda. Det vill säga inget företag är för stort eller för litet för oss.

Vem är vi
Vi som arbetar på CityMassage är massörer certifierade av branschrådet Svensk Massage. Vi är också medlemmar i Kroppsterapeuternas Riksförbund.

Detta garanterar er att vi:
  • Har utbildning på godkänd massageskola
  • Har patient- och ansvarsförsäkring
  • Följer de etiska regler som förbundet satt upp
  • Har tystnadsplikt

För oss är det viktigt att du känner att du får en bra professionell behandling samtidigt som vi vill att du ska trivas med oss.

Klicka på logotyperna för att läsa mer.

Kontakta oss

För att komma i kontakt med oss kan du antingen ringa till våra mobiltelefoner eller varför inte boka en tid direkt här på hemsidan, boka tid. Vi finns också på mailen: info@citymassage.se

Vi är ca 15 massörer som jobbar ute hos våra företagskunder och på mottagningen hittar ni: Peter, Jörgen, Anita och Ae.

Massage Peter Talpai bild

Peter Talpai

Mobil: 0735-30 54 71

Email:
peter@citymassage.se

Peter är Diplomerad Friskvårdsterapeut och certifierad massör.

Han utbildade sig till massör på Hälsoteket Nautilus 1994 och har sedan 2003 varit en del av CityMassage. Peter har även utbildat sig till styrketränings- och friskvårdsinstruktör 1995, friskvårdsterapeut 2002, och gått en kurs i fotmassage i Thailand 2004.

Peter utför:

  • Svensk klassisk massage
  • Djupgående massage /triggerpunktsbehandling
  • Avslappningsmassage
  • Töjningar enligt PNF-metoden samt
  • Ger träningsråd

Peter gör också kundbesök.

Massage Jörgen Eklund bild

Jörgen Eklund

Mobil: 0708-851 767

Email: 
jorgen@citymassage.se

Min karriär inom massagebranschen började redan som 3-åring då jag enligt min mor efter diverse mutor blev familjens ”massör”.

Den senare karriären startade först efter en fotbollsskada i Höllvikens GIF då jag fick mitt ben avsparkat och inte kunde fortsätta spela.

Efter utbildningen gav jag mig ut som massör i föreningslivet med bla uppdrag på Enighet, IFK Klagshamn och framför allt Bunkeflo IF där jag hade 3 fantastiska år.

Samtidigt växte min verksamhet inom företagsmassage och privatmassage så efter tre år stod jag vid ett vägval och valde företagsmassagen och mina privatkunder på mottagningen. Och det är här jag står idag.

Många av mina kunder har jag haft samarbete med i mer än 20 år och det är jag väldigt tacksam och stolt över.

Nadeia Elerah

Mobil: 0705 23 32 76

Email:
funktionellmassage@gmail.com

Nadeia är certifierad massageterapeut sedan 2006, Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg.

Kunnig inom system biologi och Funktionell Medicin, som applicerar kunskap om människan som organism med bio-psycho-socio kontext.

Fokus ligger på muskelär och bindvävsbehandling (deep tissue) med avslappning av nervsystem.

Massage Ae Kasamsook bild

Ae Kasamsook

Mobil: 0729-78 47 84

Email: 
piyawan.kasamsook@icloud.com

Mitt namn är Ae Kasamsook och är thailändsk massör och kroppsterapeut. Jag har fått min utbildning på Watpo Thai Traditional Medical School och Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok, Thailand. Har upp till 18 års erfarenhet av traditionell thai massage och Spa Therapist. 

Min behandlingar lämpar sig mycket väl för alla, som behöver reducera symptom som stresshantering eller öka sin flexibilitet. Jag är välbesökt av både idrottsutövare och äldre personer. 

Jag tar hand om dig och ger en underbar friskvårdsmassage och kroppsvård enligt thailändsk tradition. Du kan välja mellan kroppsmassage, oljemassage, fotmassage och ansiktsmassage.